Meghivó - Dezső
Text pozvánky na výročnú schôdzu humenskej filiálky červeného kríža (A magyar Szent Korona Országai Vöröskerszt egylet - homonnai fiókja), ktorá sa uskutoční v Humennom v miestnosti kasína 24. 03. 1911. Pozvánka datovaná 25. 02. 1911 a podpísaná predsedom