Halálozás
Správa o smrti advokáta Šimona (Simon) Elsnera v Stropkove 14. 03. 1911. Pohreb sa uskutočnil 16. 03. 1911 za bohatej účasti obyvateľov. Menovaný pôsobil viac rokov ako predseda Stropkovského kasína.