Az adóhivatal költözködése
Správa o tom, že daňový úrad v Humennom sa presťahoval do nových priestorov na Kostolnej ulici (Templom utca) do domu Dr. A. Toronszkého. 22. 03. 1911 už budú úradné hodiny v pôvodnom termíne.