Bankfiókok
Správa o rozširovaní bankového sektora otváraním filiálok. Michalovská hospodárska banka otvorí svoju filiálku v Snine a sporiteľňa v Sátoraljaujhely otvára filiálku vo Vranove, kde sa riaditeľom stane Vojtech (Béla) Bernáth, hlavný slúžny.