Egyházi hir
Správa o zasadaní gréckokatolíckeho cirkevného obvdu údolia Cirochy v Pčolinom v apríli 1911. Gréckokatolícky kňaz zo Stakčína Alex (Elek) Petrasovits bol vymenovaný za cirkevného poslanca a Štefan (István) Illykovics [sudca, Habura ?] za svetského poslanca.