Felső kereskedelmi iskolánk diadala - W. [= Waller, Móric]
Správa o konaní celokrajinského konkurzu do ktorého sa svojimi prácami prihlásili aj študenti vyššej obchodnej školy v Humennom. Najvyššie ocenenie získal žiak tejto školy Viliam Klein, ale aj ďalší študenti získali vynikajúce umiestnenie. Najväčšiu zásluhu na tomto úspechu má však profesor tejto školy Ferdinand Berkovits, ktorý žiakov pripravil.