A korház főorvos nélkül áll
Správa o tom, že po odchode riaditeľa-hlavného lekára nemocnice v Humennom je jeho funkcia neobsadená a všetky práce vykonáva Dr. Armín Knapp, ktorý má denne aj 70 pacientov. Verejná mienka sa kloní k tomu, aby konkurz na toto miesto vyhral hore menovaný lekár.