Rendkivüli megyegyülés
Župné zastupiteľstvo Gemersko-malohontskej župy v Rimavskej Sobote zostavilo komisiu prešetrujúcu sťažnosti pri stanovení priamej dane (egyenesadó felszólamlási bizottság) so sídlom v župnom meste na svojom zasadnutí v marci 1917. V Rožňave bola zriadená komisia na prešetrovanie sťažností z daní z príjmu (jövedelem adófelszólam bizottság). Článok prináša zoznam členov týchto dvoch komisií.