Hősök csarnoka
Titulárny hlavný slúžny okresu Jesenské Zoltán Sontág (aj Szontágh), ktorý slúžil na fronte ako kadet-husár (huszárhadapród), bol v marci 1917 vyznamenaný striebornou medailou Za statočnosť (nagy ezüst vitézségi érem).