Az Eperjesegyházmegyei papság küldöttsége a kormánynál
Správa o tom, že bola na ministerstvo náboženstva vyslaná misia z gréckokatolíckej diecézy v Prešove. Jej cieľom je požadovať zvýšenie finančného zabezpečenia kňazov. Misie sa zúčastnil aj dekan humenského obvodu Štefan (István) Kutka.