Értesités - Neuman, Herman
Inzerát hostinského Hermana Neumana v ktorom oboznamuje širokú verejnosť, že výletné stredisko obyvteľov Humenného Podskalku dal do poriadku a ponúka v hostinci široký sortiment jedál a nápojov (máj 1911).