Elszámolás - Meszlényi, Arpád
Text finančného vyúčtovania Stropkovskej ochotníckej spoločnosti (A sztropkói Műkedvelő Társaság) z tanečnej zábavy spojenej s ochotníckym divadelným predstavením v Stropkove 30. 04. 1911. Predviedli divadelnú hru Ede Tótha: A falu rosza [Obecný zlosyn]. Čistý zisk z podujatia 100,58 halierov. Tento výnos bol rozdelený medzi spolky: Kresťanský hospodársky kruh (A keresztény Gazdakör) a medzi Uhorský spolok učiteľov sirotincov [?] (A magyarországi tanitók árvaházi egyesülete).