Miniszteri biztos
Správa o tom, že ku vyššej obchodnej škole v Humennom za prísediaceho k maturitným skúškam školského roku 1910/1911 bol ministerských nariadením pridelený predseda obchodnej komory v Miskolci - Dr. Ignácz Sugar.