Óriási tűzvész : Leégett gróf Andrássy Sándor téglagyára
Správa o obrovskom požiari v tehelni grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) v Humennom, kde vyhoreli skoro všetky budovy. Len s nasadením dobrej hasičskej techniky a obetavosťou členov požiarneho zboru, ale aj celého obyvateľstva Humenného sa podarilo požiar uhasiť pri budove strojovne.