Személyi hir
Správa o príchode grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) do Humenného 16. 05. 1911. Prišiel z dôvodu požiaru v jeho tehelni v máji 1911. Zorganizoval prácu robotníkom tak, aby sa hneď začalo s adaptačnými prácami, resp. s výstavbou nových pracovných hál a tak, aby zamestatnanci neprišli o prácu.