Szinházi hir
Správa o hosťovaní 8 hercov z Národného divadla v Košiciach v Humennom v dňoch 24.-[25.] 02. 1911. Subreta a speváčka Vilma Pataki, naivky Mariska a Gusztika Hevesi, speváčka Ružena Szilágyi, komici Viliam Tihany a Jozef Sziklay, dirigent Jozef Simándy, maskér Štefan Bartha.