Nyilt tér - A Stromayer üzemvezetősége
Text oznamu firmy Stromayer z Kamienky, v ktorej oznamujú, že bývalý pracovník - vedúci firmy Gustáv Geschür už nie je zmestnancom firmy a nemôže ani konať v jej mene. Oznam datovaný 18. 05. 1911.