Az idei hadgyakorlatok...
Informácie o pripravovanom vojenskom cvičení v oblasti Dukly, Bardejova, Humenného a inde. Hlavný štáb bude sídliť na majetkoch grófa Alexandra Andrášiho. Sídlo panovníka je plánované do obce Vyšný Svidník (dnes Svidník).