Hirtelen halál
Správa o smrti strážmajstra Kolomana Schöna v Humennom 27. 04. 1911 vo veku 46 rokov. Menovaný slúžil u vojska v Košiciach, rodinný život viedol v Humennom, kde po ňom zostala manželka a 6 maloletých detí