Katonai kitüntetés
Za preukázanú statočnosť vo frontových podmienkach bol v marci 1917 vyznamenaný evanjelický a. v. kňaz z Rimavskej Soboty Karol (Károly) Baráth vyznamenaním Signum laudis. Toto vyznamenanie mu pribudlo k záslužnému duchovnénu krížu (lelkészi érdemkereszt), ktorý získal už predtým.