Mélyenytisztelt Szerkesztő Ur! - Az áll. elemi iskola tanitótestülete
Odpoveď učiteľského zboru Štátnej ľudovej školy v Revúcej na kritický článok v týždenníku Murányvölgye zo dňa 5. 04. 1914 pod názvom "Miért nincsenek faiskolánk?" (Prečo nemáme ovocinárske škôlky?).