Kimutatás - Édes, Július; Török, Zoltán
Vyúčtovanie z príjmov tanečnej zábavy Humenského dobrovoľného hasičského spolku zo dňa 18. 06. 1911. Čistý zisk 392,96. Menoslov predplatiteľov, menoslov podporovateľov.