Árverési hirdetményi kivonat - Ádamkovich, [Viktor]; Rónai, Karol
Verejná dražba majetku Pavla Sztrajnyáka v prospech dražiteľa Abraháma Lésera vo Kamenici nad Cirochou dňa 3. 07. 1911. Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe č. 92, 162, 191 menovanej obce.