Erdőhivatali vizsgálat
Správa o tom, že v lesný úrad v Humennom bol podriadený účtovnej kontrole v júni 1911. Kontrolu vykonajú: účtovník Eduard (Ede) Kapun, a úradník z panstva Andrášiho Juraj (György) Probáb.