Királygyakorlatok Sztropkón
Správa o tom, že v rámci cisársko-kráľovského vojenského cvičenia sa v roku 1911 sústredí vojsko v oblasti Zemplína. Zúčastní sa ho aj následník trónu František Ferdinand. Bude ubytovaný v kaštieli v Stropkove, kde ho bude hostiť hlavný slúžny Tomáš (Tamás) Malonay.