Kitüntetés
Správa o vyznamenaní kadeta Ľudovíta (Lajos) Homolu, príslušníka 16. pešieho domobraneckého pluku, striebornou Medailou za statočnosť II. triedy v marci 1917. Pochádzal z Gemersko-malohontskej župy.