Halálozás
Správa o úmrtí evanjelického reformovaného kňaza gemerského seniorátu Daniela (Dániel) Baksayho v marci 1917. Širokej verejnosti bol známy ako spoluobjaviteľ a správca jaskyne Domica-Aggtelek. Jeho bratom bol Jozef (József) Baksay, obchodný poradca, mal 2 dcéry - Sághy Sándorné a vdovu Vatay Lászlóné.