A magánpolgári leányiskola...
Správa o tom, že súkromná meštianska dievčenská škola v Humennom vedená jej riaditeľkou Máriou Kovács dáva rodičom na vedomie, že by bolo žiadúce intervenovať na ministerstve, aby škola dostala štátnu podporu.