Érettségi vizsga a felső kereskedelmi iskolában
Referát z maturitných skúšok konaných na vyššej obchodnej škole v Humennom v dňoch 26.-27. 06. 1911. Predsedom komisie bol Dr. Sándor Szabó (profesor právnickej akadémie zo Sárospataku). Ministerstvo zastupoval predseda Obchodnej komory z Miskolca Ignácz Sugár. Z celkového počtu 22 študentov neprospeli 4, ktorí môžu opravné skúšky robiť v septembri 1911. Menoslov študentov a ich výsledky.