Halálozás
Správa o úmrtí manželky zamestnanca štátnych železníc Vendelína (Vendel) Molnára - Juliany (Julianna), rod. Kiss. Zomrela dňa [14]. 04. 1914 vo veku 32 rokov. Rozšírenie epidémie v obci Revúčka si vyžiadalo už niekoľko obetí. Autor správy poukazuje na potrebu dodržiavania lekárskych nariadení. Návštevy chorých by sa mali podľa neho zakázať pod trestom finančnej pokuty.