Laborcfő...
Správa o tom že následkom požiaru v Habure asi 100-120 rodín zostalo bez prístrešia, bez potravín. Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica, filiálka Humenné ponúka svoje služby, možnosti pôžičiek so značnými zľavami.