Kubinyi Géza bucsuja - Kubíni, Gejza
Text rozlúčkového príhovoru hlavného župana Gejzu Kubíniho (Géza Kubinyi) na zasadaní župného zastupiteľstva dňa 30. 03. 1917 v Rimavskej Sobote, ktorým sa vzdal svojej funkcie po štyroch rokoch pôsobenia.