Kitüntetés
Poručík Dr. Ladislav (László) Labos (tartalékos honvéd hadnagy) pochádzajúci z Muránskej doliny bol dňa 14. 03. 1917 vyznamenaný vojenskou záslužnou medailou Signum laudis. Už predtým bol nositeľom striebornej medaily za statočnosť.