Főuri látogatás
Správa o tom, že Zemplín navštívil buržoázny uhorský politik a veľkostatkár Móric Esterházy [1881-1960]. Dňa 27. 07. 1911 bol hosťom v Tovarnom u grófa Andreja Hadika-Barkóczyho a dňa 28. 07. 1911 bol hosťom v Humennom u grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy)