Meczner Gyula-
Správa o návšteve hlavného župana Zemplínskej župy v Humennom v júli 1911. Predniesol návrh na výstavbu modernej vyššej obchodnej školy v Sátoraljaujhely (HU). Tým pádom, by v Humennom vyššia obchodná škola postupne zanikla