Árverési hirdetmény - Kelemen, Armín
Text oznamu o pripravovanej dražbe majetku obchodníka Humenného Viliama (Vilmos) Brünna, ktorý ohlásil bankrot. Verejná dražba sa uskutoční v Humennom 14. 08. 1911.