Katonai érdemkereszt
Syn profesora rimavskosobotského gymnázia Dezidera (Dezső) Kerekesa - Eugen (Jenő) Kerekes, kapitán 72. húfnicového pluku (72. tartalék honvéd tábori tarackezred), bol v apríli 1917 vyznamenaný vojenským záslužným krížom III. triedy.