Meghivás - Az igazgatóság
Pozvánka na mimoriadne zhromaždenie Revúckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti na deň 2. 05. 1917. Na programe je doplnenie stanov a predloženie návrhu riaditeľstva na navŕšenie základného kapitálu.