Kitüntetés
V máji 1917 bol vyznamenaný nemeckým vojenským vyznamenaním Železným krížom veliteľ 3. guľometného oddielu 16. pešieho pluku - Ladislav (László) Labos, ktorý pochádzal z Gemersko-malohontskej župy, pravdepodobne z Muránskej doliny.