Kár a gyümölcsösökön
V dôsledku dlhotrvajúcej a tuhej zimy v mnohých oblastiach bývalého Uhorska (a aj dnešného územia Slovenska) došlo k poškodeniu ovocných stromov: 20 - 25% marhúľ a broskýň vyhynulo (najmä oblasť Csongrád a Pest). V župách Csongrád, Bárs-Bodrog, Pest, Novohrad a Gemer sa ukazuje dobrá úroda slivák, jabĺk a čerešní.