Meghivó... - Fáy, Július
Predseda Osvetového spolku Gemersko-malohontskej župy Július (Gyula) Fáy, pozýva všetkých záujemcov na valné zhromaždenie spolku, ktoré sa bude konať v Rimavskej Sobote dňa 14. 05. 1917. Na programe je výročné hlásenie o činnosti spolku, prerokovanie záležitostí Tompovej kultúrnej spoločnosti (Tompa Kultur Társaság), informácie o hospodárení spolku a voľba jedného podpredsedu.