Teniszverseny
Výsledky tenisového turnaja medzi mestami Humenné a Sátoraljaujhely, ktorý sa uskutočnil v dňoch 11.-13. 08. 1911. Správa o tom, že v Humennom sa uskutoční zakladajúca schôdza Humenského atletického klubu (A homonnai Athleticai Club) 26. 08. 1911