Házasság
Správa o sobáši bývalého profesora vyššej obchodnej školy v Humennom Maximiliána (Miksa) Sorgera pôsobiaceho [od r.1910] v Miskolci a Vilmy Rónai v Humennom 22. 08. 1911. Nevesta bola dcérou vedúceho pozemkovej knihy v Humennom Karola Rónaiho