Értesités
Oznam riaditeľky Humenskej súkromnej dievčenskej meštianskej školy Márii Kovács o zápise do školy v školskom roku 1911/1912 dňa 23. 08. 1911. O i. vyvracia domnienky obyvateľov Humenného o tom, že by škola mala byť zrušená.