Takarmányinség előtt
Správa o tom, že v auguste roku 1911 zasadala administratívna komisia Zemplínskej župy. O.i. prerokoval sa návrh grófa Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy), zabezpečiť v predstihu krmivo pre potreby pripravovaného vojenského cvičenia. Ak by sa totiž čerpalo zo zásob Zemplínskej župy spôsobilo by to neodvratný stav núdze v župe.