Árverési hirdetmény - Szendrő, [Otmár]; Dobó, F.
Text oznamu o verejnej dražbe č. 1919/1911 v prospech dražiteľa Dr. Vojtecha (Béla) Hamborszkeho. Vydražovaná bude Mária Kicsinkó a spoločníci v obci Nový Ruskov, kde jej majetky sú zapísané v pozemkovej knihe č. 43 obce Nový Ruskov. Verejná dražba sa uskutoční 22. 09. 1911. Zverejnené kráľovským okresným súdom v Sečoviach dňa 21. 07. 1911