Körjegyző választás
Správa o voľbe obvodného notára v obci Udavské v auguste roku 1911. Na miesto penzionovaného notára Štefana (István) Kulu nastupuje zvolený notár Herman Tobias. Rozlúčka s Š. Kulom nebola uskutočnená napriek tomu, že v okrese Humenné pôsobil viac ako 30 rokov. Zostane však dlho v spomienkach dedinčanov, ktorým neustále pomáhal.