Halló
Správa o tom, že bolo ukončené zavedenie telefónnej siete do mesta Humenné. Odovzdané bude v septembri 1911. Stavebné práce vykonal p. Silhavy s malým počtom robotníkov, nakoľko väčšina bola odvolaná do Svidníka na prípravné práce potrebné pred cisársko-kráľovským vojenským cvičením.