Póstaiautomobil járat
Informácie o zriadení poštovej automobilovej dopravy medzi mestami Humenné a Bardejov od 1. 09. 1911. Spoj chodí 3x denne. Cena od osoby Humenné-Stropkov 5 korún a Humenné-Bardejov 10 korún. časový harmonogram.