Személyi hirek
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) a jeho dvaja synovia Imrich a Michal sa vrátili [8.09.1911] z cesty po Sedmohradsku. Dňa 12. septembra preberá gróf velenie nad automobilovou divíziou v rámci pripravovaného cisársko-kráľovského vojenského cvičenia. Dňa [9.09.1911] navštívil kaštieľ v Humennom gróf Gejza Andráši z Parchovian.